Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu va mai fi operat de două ori în următoarele zile

Cristi Minculescu va mai fi operat de două ori în următoarele zile

Cristi Minculescu va mai fi operat de două ori în următoarele zile
25 Mar 2009   •   18:53

Operaţia de transplant de ficat a lui Cristian Minculescu a fost un succes, a anunţat clinica din oraşul german Regensburg, printr-un comunicat de presă. Atât Critian Minculescu cât şi soţia sa, Rodica sunt bine, iar ficatul donat a început deja să funcţioneze. Cristi Minculescu va mai fi supus la încă două intervenţii chirurgicale în următoarele două zile, din cauza dimensiunilor diferite ale celor două organe, se mai arată în comunicat.

Rodica Minculescu, cea care i-a donat o parte din ficat soţului său, va fi externată în aproximativ două săptămâni. În privinţa lui Cristi Minculescu nu se cunoaşte deocamdată o dată exactă a externării sale.

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu a ajuns, joi după-amiază, la o clinică din Germania, unde a fost supus unei serii de teste şi analize. Marţi el a fost operat, cu succes, la o clinică din Germania.

Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor şi a necesitat un transplant de ficat. În urma evaluărilor medicale, soţia solistului trupei Iris a rămas principalul donator.

Transplantul de ficat al cunoscutului cântăreţ Cristi Minculescu a costat 47.000 de euro. Preţul operaţiei va fi suportat de Fondul Naţional de Asigurări de Sănătate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu operatie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close