Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc, varianta germană. Linda Teodosiu, "superstarul" nemţilor (VIDEO)

Costel Busuioc, varianta germană. Linda Teodosiu, "superstarul" nemţilor (VIDEO)

<font color=red>Costel Busuioc, varianta germană.</font> Linda Teodosiu, "superstarul" nemţilor <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Apr 2008   •   13:55

Linda Teodosiu, tânăra de origine română care participă la concursul ?Germania caută un superstar (Deutschland sucht dein Superstar ? DSDS)?, a reuşit să râmână între primii opt clasaţi, impunându-se în faţa publicului german. Sâmbătă urmează să dea o nouă probă, ce-a de-a treia, din totalul de zece, interpretând piesa ?Hero? a divei americane, Mariah Carey. Pentru cea de-a treia etapă, juriul a hotărât ca băieţii să cânte melodii ale formaţiei Take That, iar fetele, piese ale divei Mariah Carey.

Băieţii rămaşi în concurs sunt Benjamin Herd, Collins Owusu, Fady Maalouf şi Thomas Godoj, iar fetele Linda Teodosiu, Monika Ivkic, Rania Zeriri şi Stella Salato.

Linda Teodosiu ? Film de prezentare


Fetele vor fi antrenate chiar de diva Mariah Carey, care este încântată de noua postură. Potrivit presei germane, cele patru candidate, printre care şi Linda, vor interpreta alături de Mariah Carey noua piesă ?Touch My Body?. ?Mă simt onorată să fiu prima artistă internaţională care a fost vreodată invitată să ajute concurenţii show-ului ŤGermania caută un superstarť. Vreau să-i ajut în evoluţia lor ca artişti. Este o bucurie pentru mine să-mi împărtăşesc experienţa tinerelor talente?, a declarat diva.

Linda Teodosiu - Soulmate


Linda, în vârstă de 16 ani, a cărei voce este apreciată de juriu şi de public drept ?excelentă? sau ?impecabilă?, a declarat de curând unui post de radio german că îşi doreşte să ajungă măcar printre primii trei clasaţi.

Linda Teodosiu ? Oh Mother


Potrivit forumului concursului, http://www.dsds-finale.de/, Linda este favoritul absolut, chiar dacă membrul juriului, veteran în industria muzicii, Dieter Bohlen, o critică mereu, reproşându-i ori că este prea serioasă, ori că nu ia concursul în serios. Ea va putea fi văzută pe postul RTL, sâmbătă seara, la ora 20.00 sau online.

Linda Teodosiu - Golden Eye


?Deutschland sucht den Superstar?(DSDS), tradus în limba română ?Germania caută un superstar?, este un concurs televizat german, asemănător cu Megastar din România, difuzat pe postul german RTL. Concursul constă în promovarea tinerilor care vor să devină celebri în show-biz. După o serie de preselecţii dure, sunt aleşi 5 băieţi şi 5 fete, care se vor ?duela? pe parcursul a zece probe. Câştigătorul va primi drept premiu o colaborare cu o casă de discuri pentru a se lansa ca artist pe piaţa muzicală. Concursul a debutat în octombrie 2002, atingând după primul sezon o audienţă de 15,02 milioane de telespectatori.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close