Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc şi-a reziliat contractul câştigat la concursul din Spania (VIDEO)

Costel Busuioc şi-a reziliat contractul câştigat la concursul din Spania (VIDEO)

Costel Busuioc şi-a reziliat contractul câştigat la concursul din Spania (VIDEO)
04 Iun 2009   •   23:47

pentru că este nemulţumit de modul în care managerii săi i-au promovat imaginea

Costel Busuioc! Un nume care, în urmă cu un an, răsuna pe buzele tuturor românilor. Era primul conaţional ridicat în slăvi în Spania, datorită vocii sale deosebite.

Fiecare ediţie a emisiunii "Hijos de Babel" era urmărită cu sufletul la gură, iar când Costel a câştigat, a fost isterie naţională.

După cum prevedea concursul, Busuioc a semnat un contrat cu o casă de discuri şi a scos un album.

Dar ce credeţi că a făcut Costel? Tocmai şi-a rezilitat contractul. De ce? Fostul zidar este nemulţumit de modul în care managerii săi i-au promovat imaginea.

"Mie nu mi-a convenit partea de management. Şi nu mi-a mai convenit publicitatea discului, nu mi-au făcut publicitate la disc şi la concerte. (...) Nu eu i-am făcut să-mi promită acest lucru, ei au promis", susţine Costel Busuioc.

Ce-i drept, anul trecut nu era criză financiară. Anul acesta, da. Multe companii şi-au schimbat planurile din cauza lipsei de bani. Asta nu contează pentru Costel, care a decis că cel mai bine îi va fi dacă va deveni liber de contract, deşi mai avea de încasat aproape 100.000 de euro.

O sumă mare pentru oricine. Până anul trecut, pentru Costel Busuioc era o sumă astronomică. Între timp, însă, a câştigat un concurs televizat.



Observator


×
Subiecte în articol: contract
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close