Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc, din nou victorios în concursul Los Hijos de Babel (VIDEO)

Costel Busuioc, din nou victorios în concursul Los Hijos de Babel (VIDEO)

Costel Busuioc, din nou victorios în concursul Los Hijos de Babel <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Feb 2008   •   07:48

Costel Busuioc, un tânăr cu o voce impresionantă, continuă să fie românul nr. 1 în Spania. Asta după ce Costel, supranumit "Pavarotti din Banat", a câştigat şi cea de-a şasea ediţie a concursului Los Hijos de Babel. Românul a interpretat miercuri seară piesa "Ave Maria" şi a impresionat profund juriul care i-a acordat din nou cea mai mare notă din concurs, nota 9.

COSTEL BUSUIOC, AVE MARIA

"A bătut toate recordurile la Hijos de Babel. Întotdeauna iese primul şi este singurul care până acum a obţinut nota 9 din partea juriului şi la ediţia trecută şi-a depăşit recordul de puncte. În ciuda acestor lucruri, nu este un superom. Este la fel de uman ca toţi. Este Costel!", aşa a fost Costel Busuioc de prezentatorul concursului.

Prezentatorul a ţinut să-i amintească de zilele nu foarte fericite petrecute în România, dar Costel nu a spus nimic rău de ţara sa.

"Costel, ştiu că în România, profesorii tăi de canto îţi dădeau lovituri în burtă şi peste faţă ca să cânţi cu întreg corpul, ca să deschizi diafragma. Aici nu ai avut nevoie de asta, aşa-i?", a fost întrebat Costel. "Întotdeauna trebuie să muncesc şi să învăţ", a răspuns românul nr. 1 în Spania.

Juriul a fost parcă şi mai impresionat de prestaţia românului. Membrii juriului au avut numai laude la adresa lui Costel şi i-au acordat nota 9, cea mai mare din concurs.

"Costel, mă identific cu tine". Eşti un învingător şi pe deasupra observ că simţi responsabilitatea, ceva ce se simte atunci când ştii ce aşteaptă lumea de la tine. Le aduci un omagiu compatrioţilor tăi, ţării tale, prietenilor tăi şi tuturor celor care au încredere în tine şi care te urmărim aici în Spania şi care ştim că eşti mare. Eu nu înţeleg mult tema religioasă, dar pot să spun că la Hijos de Babel: HABEMUS ARTISTA (Avem artist!)", a declarat unul dinre membrii juriului -

În această rundă, "Pavarotti din Banat" a obţinut un total de 27 de puncte, la mică diferenţă de ocupantul poziţiei a doua, Karim, 24 de puncte, care, în etapa precedentă, a câştigat votul popular. Sirianul în vârstă de 25 de ani, de profesie medic oftalmolog, a reuşit să urce astfel o poziţie în clasament, apropiindu-se mult de Costel.

În celelalte cinci gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro" şi "O sole mio".

Până la finalul concursului au mai rămas doar două ediţii.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close