Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc câştigă a şaptea ediţie Hijos de Babel (VIDEO)

Costel Busuioc câştigă a şaptea ediţie Hijos de Babel (VIDEO)

Costel Busuioc câştigă a şaptea ediţie Hijos de Babel <font color=red>(VIDEO)</font>
05 Mar 2008   •   22:53

S-a încheiat încă o seară cu emoţii: românul Costel Busuioc, marea vedetă a emisiunii concurs Hijos de Babel din Spania, a câştigat şi cea de-a şaptea ediţie. Pavarotti din Banat a cântat de această dată "La donna e mobile", însă a primit doar nota 8, mai puţin decât până acum -  . Costel a ieşit pe primul loc şi în penultima ediţie a concursului. De acum, deja celebrul român este doar la un pas în lupta pentru marele premiu. Câştigătorul concursului Hijos de Babel va semna un contract cu o casă de discuri, iar organizatorii emisiunii îl vor sprijini pentru realizarea unor proiecte în România.

COSTEL BUSUIOC, LA DONNA E MOBILE

Costel Busuioc, care a plecat în Spania să muncească şi a ajuns să fie numit ?noul Pavarotti?, face furori în concursul TV Hijos de Babel. El a reuşit să se remarce, prin remarcabila sa voce, dintr-un număr de 4.000 de concurenţi care au participat la preselecţia concursului destinat străinilor care locuiesc în Spania.



?A bătut toate recordurile la Hijos de Babel. Întotdeauna iese primul şi este singurul care până acum a obţinut nota 9 din partea juriului şi la ediţia trecută şi-a depăşit recordul de puncte. În ciuda acestor lucruri, nu este un superom. Este la fel de uman ca toţi. Este Costel!?, aşa a fost prezentat Costel Busuioc la emisiunea trecută. Şi nu s-a dezis nici de această dată.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close