Antena 3 CNN Show Showbiz Controverse în urma comentariului lui Barack Obama faţă de Kanye West

Controverse în urma comentariului lui Barack Obama faţă de Kanye West

Controverse în urma comentariului lui Barack Obama faţă de Kanye West
16 Sep 2009   •   21:26

Gândurile "candide" ale preşedintelui Obama faţă de Kanye West au provocat o adevărată controversă cu privire la standardul la care ar trebui să se afle jurnalismul în era Twitter, informează accesshollywood.com .

ABC News consideră ca nepotrivit gestul angajaţilor săi de a posta pe Twitter, afirmaţia lui Barack Obama care l-a făcut "măgar" pe rapperul Kanye West. Reţeaua ABC News a precizat că unii dintre angajaţi au auzit o conversaţie privată între preşedintele american şi John Harwood, corespondentul postului CNBC la Casa Albă, şi nu şi-au dat seama că aceasta este una ?off the record?.

Trustul a prezentat scuze Casei Albe şi CNBC. Harwood vorbise cu preşedintele pentru a înregistra un interviu cu acesta, în contextul apariţiei sale de luni de pe Wall Street. Deşi sunt competitori, CNBC şi ABC folosesc aceeaşi linie de fibră optică, din raţiuni economice. Dar, datorită acestui amănunt, angajaţii ABC au putut asculta interviul ce era înregistrat, prin respectiva linie, pentru a fi folosit mai târziu.

Atenţia le-a fost captată de discuţia cu privire la West, care a fost criticat aspru pentru că a întrerupt-o pe cântăreaţa Swift în momentul în care aceasta îşi accepta premiul la MTV Video Music Awards.

?Cred că a fost total deplasat?, a spus Obama, referindu-se la West. ?De ce te bagi?!? ... Tânăra pare o persoană foarte în regulă. Ea primeşte premiul. Ce a vrut el să facă acolo pe scenă??, s-a întrebat preşedintele american. ?Este un măgar?, a concluzionat Barack Obama.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama Kanye West
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close