Antena 3 CNN Show Showbiz Cirque du Soleil prezintă "Kooza" - cel mai nou spectacol, care pune accent pe elementele tradiţionale (VIDEO)

Cirque du Soleil prezintă "Kooza" - cel mai nou spectacol, care pune accent pe elementele tradiţionale (VIDEO)

Cirque du Soleil prezintă "Kooza" - cel mai nou spectacol, care pune accent pe elementele tradiţionale (VIDEO)
21 Apr 2009   •   14:29

Celebrul "Cirque du Soleil" şi-a prezentat la New York cel mai nou spectacol, care pune accent pe elementele tradiţionale dintr-o reprezentaţie de circ. Showul, intitulat "Kooza", prezintă povestea unui singuratic, care caută să înţeleagă sensul vieţii.

Acrobaţiile a căror dificultate taie respiraţia, dar şi simpaticii clovni, se numără printre principalele atracţii ale spectacolului prezentat de artiştii de la "Cirque du Soleil". Show-ul pune accentul pe numerele tradiţionale, nelipsite dintr-o reprezentaţie de circ.

"Spectacolul este interesant, pentru că pentru noi reprezintă puţin din întoarcerea la tradiţia circului. Circul a explorat diferite forme de producţie, inclusiv pe cele de amploare din Las Vegas. (...) În cadrul acestui spectacol am vrut să ne concentrăm mai mult pe tradiţia circului, pe spectacolul uman, pe acrobaţiile dificile", a declarat un reprezentant al spectacolului.

Unul dintre numerele cu cel mai mare grad de dificultate, care îi ţine pe spectatori cu sufletul la gură, este "Roata Morţii".

Pentru că performanţa este aici lege, doar cei mai buni se alătură echipei "Cirque du Soleil".

Spectacolul va fi prezentat new-yorkezilor până pe 7 iunie, după care artiştii vor porni într-un turneu mondial.



Antena 3

×
Subiecte în articol: spectacol
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close