Antena 3 CNN Show Showbiz Cheeky Girls la Britain's got Talent -VIDEO

Cheeky Girls la Britain's got Talent -VIDEO

Cheeky Girls la Britain's got Talent -VIDEO
25 Mai 2010   •   20:49

Cheeky Girls se reorientează. După ce hit-ul ?The Cheeky Song? a fost numit de Channel 4 cel mai prost cântec din istorie, fetele s-au îndreptat către dans. La care par să se priceapă mai bine, cel puţi asta e părerea lui Simon Cowell, unul din membrii juriului de la concursul la care au participat recent.

Româncele l-au cooptat în formaţia lor şi pe un tânăr, Darius, şi astfel s-au încris la Britain's Got Talent. În loc să cânte, au preferat să danseze pe o melodie arăbească, fiind costumate sugestiv. La finalul reprezentaţiei, juriul a stabilit că pot merge mai departe în competiţie.

?Cu siguranţă dansaţi mai bine decât cântaţi? le-a spus Simon, cunoscut pentru remarcile sarcastice la adresa concurenţilor. ?Totuşi nu văd cum aţi putea câştiga acest concurs? a mai spus el, acordându-le un vot negativ.

Gabriela şi Monica au avut noroc însă că ceilalţi doi membrii ai juriului au fost mai uşor de impresionat şi le-au dat voie să meargă mai departe.

?Am vrut să arătăm publicului că putem să şi dansăm? au spus gemenele.

"Dacă îşi ţin gurile închise şi nu cântă, cred că ar putea să câştige" a spus şi Piers Morgan, un alt membru al juriului.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close