Antena 3 CNN Show Showbiz Certificatul de deces al actriţei Brittany Murphy, eliberat de autorităţile americane - FOTO

Certificatul de deces al actriţei Brittany Murphy, eliberat de autorităţile americane - FOTO

Certificatul de deces al actriţei Brittany Murphy, eliberat de autorităţile americane - FOTO
30 Dec 2009   •   12:53

Certificatul de deces la actriţei Brittany Murphy a fost eliberat de autorităţile americane. Documentul nu a dezvăluit, însă, cauza morţii actriţei în vârstă de 32 de ani, informează Daily Mail.

Investigaţia privind decesul actriţei este încă în desfăşurare, potrivit documentului făcut public de presa americană. Cauza morţii acesteia va fi dezvăluită după aflarea rezultatelor testelor toxicologice, peste aproximativ o lună.

Un amănunt care a atras atenţia presei referitor la certificatul de deces al actriţei este lipsa numelui tatălui. În chenarul în care ar fi trebuit să apară numele acestuia, Angelo Bertolotti, apare termenul ?necunoscut?.



Actriţa Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "8 Mile" sau "Girl, Interrupted", a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac pe 20 decembrie. Oficial, actriţa Brittany Murphy a murit în urma unui stop cardiac. Potrivit site-ului TMZ.com, mama actriţei, Sharon Murphy, ar fi declarat că tânăra suferea de diabet. În casa actriţei au fost găsite numeroase medicamente prescrise de medic pentru a trata simptome de gripă şi o cantitate considerabilă de vomă.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close