Antena 3 CNN Show Showbiz Celebrii Smokie vin în România

Celebrii Smokie vin în România

Celebrii Smokie vin în România
09 Oct 2007   •   11:05

După Rolling Stones, românii au ocazia să vadă încă una din trupele cele mai longevive ale planetei! Smokie. Vor veni pe 16 decembrie la Sala Polivalentă, şi dacă v-a plăcut "Living Next door to Alice", nu ar trebui să rataţi evenimentul.Trupa Smokie a trecut printr-o serie de transformări de-a lungul timpului, lansându-se ca formaţie sub numele de ?The Yen? în 1965, apoi ca ?The Sphynx? şi mai târziu ca ?The Essence? sau ?The Elizabethans?.

Dintre membrii primei formaţii a rămas unul singur, Terry Uttley (voce), ceilalţi fiind Martin Bullard (clape), Steve Pinnell (baterie), Mike Craft (voce) şi Mick McConnell (chitară).

Numele de ?Smokey? a fost dat formaţiei în 1974, iar un an mai târziu a fost lansat primul lor album, ?Pass It Around?, urmat de un al doilea album, ?Changing All the Time?.

Primul single, ?If You Think You Know How to Love Me? a înregistrat un succes fulminant şi a câştigat admiraţia fanilor, care au primit şi mai bine următorul single, celebrul ?Don't Play Your Rock'n'Roll to Me?.

Denumirea ?Smokey? a fost transformată în actualul ?Smokie? datorită renumitului cântăreţ american Smokey Robinson, care a ameninţat trupa cu declanşarea unui proces, în care i-ar fi acuzat pe britanici de inducerea în eroare a publicului, folosindu-i numele deja consacrat. Antena3.ro

Living Next door to Alice

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close