Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai bună replică din filmul românesc - "Fuck USA, Fuck NATO..." (VIDEO)

Cea mai bună replică din filmul românesc - "Fuck USA, Fuck NATO..." (VIDEO)

Cea mai bună replică din filmul românesc - "Fuck USA, Fuck NATO..." <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Sep 2007   •   11:31

Cea mai tare replică din filmul românesc de după 1989 îi aparţine personajului interpretat de Răzvan Vasilescu în filmul California Dreamin'. ?Fuck USA, Fuck NATO, Fuck Bill Clinton şi p?ăia de la Bucureşti. Asta e gara mea! Check point! You need custom papers; n-aveţi, nu treceţi!? Şeful gării Doiaru i se adresează astfel căpitanului Jones (interpretat de Armand Assante), şeful unei operaţiuni de transport de armament.

California Dreamin' - Fuck USA, Fuck NATO...


Replica din filmul lui Cristian Nemescu a fost votată de 368 de utilizatori au site-ului cinemagia.ro, urmată fiind de ?Filantropica?. Cu 154 de voturi, replica dată de personajul lui Gheorghe Dinică - ?Mâna care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!? - ocupă locul al doilea în topul alcătuit de cinemagia.ro

Pe locul al treilea, cu 101 voturi, se află replica din filmul lui Lucian Pintilie, Balanţa - ?Dacă se naşte normal, îl omor?. Ea are cu atât mai multă substanţă cu cât este rostită în contextul unei lumi a anomaliilor. Pintilie descrie astfel societatea comunistă, în care evenimentul naşterii unui copil normal ar fi ceva ieşit din comun.

Urmează în top replica din pelicula lui Corneliu Porumboiu ? A fost sau n-a fost: ?Am făcut şi noi revoluţie cum am putut?, susţinută de 91 de votanţi.

Pe locul cinci se află o altă replică din Filantropica lui Nae Caranfil - ?Viaţa e complexă şi are multiple aspecte?, aleasă de 72 de persoane. .

CEA MAI SEXY SCENĂ DIN FILMUL ROMÂNESC - ÎN CALIFORNIA DREAMIN'

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close