Antena 3 CNN Show Showbiz Bruce Willis în concert la centrul Spaţial Kennedy (VIDEO)

Bruce Willis în concert la centrul Spaţial Kennedy (VIDEO)

Bruce Willis în concert la centrul Spaţial Kennedy <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Aug 2007   •   11:22

La aproape 10 ani după ce a îmbrăcat costumul de astronaut în "Armageddon", Bruce Willis a revenit la Centrul Spaţial Kennedy din Florida, de această dată în calitate de cântăreţ. Willis şi formaţia sa de blues au cantat în faţa a 7.000 de spectatori. Centrul Spaţial Kennedy a găzduit cu aproape 3.000 de vizitatori mai mult decât media. Fanii lui Bruce Willis şi-au programat în mod special vizita sau chiar şi-au prelungit şederea în Florida ca să-şi asculte idolul. Iar acesta nu le-a înşelat de loc aşteptările. Sosit în scenă cu o mică întârziere, actorul s-a scuzat amintind că nici navetele spaţiale nu decolează întotdeauna conform programului.

El şi-a presărat recitalul cu alte glume mai mult sau mai puţin reuşite, dar foarte aplaudate. Atmosfera s-a încins treptat deşi concertul s-a desfăşurat mereu sub ameninţarea ploii. Pe lângă voce, Bruce a dovedit că stăpâneşte la fel de bine şi instrumentul tradiţional de blues ? muzicuţa.

Concertul a fost urmat de proiecţia unui film care nu putea fi altul decât "Armageddon". Evenimentul a fost sponsorizat de o societate care închiriază DVD-uri, iar spectatorii nu au plătit decât biletul obişnuit pentru vizitarea Centrului Spaţial.

IMAGINI DIN TIMPUL CONCERTULUI

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close