Antena 3 CNN Show Showbiz Borat stârneşte noi controverse, folosind acum un model în chip de Isus negru şi homosexual

Borat stârneşte noi controverse, folosind acum un model în chip de Isus negru şi homosexual

Borat stârneşte noi controverse, folosind acum un model în chip de Isus negru şi homosexual
09 Ian 2009   •   17:44

Cei care credeau că actorul Sacha Baron Cohen, cunoscut ca cel care l-a interpretat pe Borat, nu poate face un film mai controversat, s-au înşelat, anunţă The Sun. Dovadă stă noua sa peliculă intitulată "Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt" (Bruno: O călătorie delicioasă prin America cu scopul de a-i determina pe bărbaţii heterosexuali să se simtă vizibil inconfortabil în prezenţa unui homosexual străin îmbrăcat într-un tricou de plasă).
Sacha interpreteză rolul unui corespondent de modă homosexual, din Austria, care se plimbă prin America, împreună cu prietenul său de culoare, şi care va înfuria cu siguranţă grupurile religioase având în vedere că pe cel din urmă îl cheamă Isus şi poartă pe cap o coroană de spini.
Scene de la filmările din Kansas

Un public-test a văzut deja varianta needitată complet a filmului iar oamenii mai religioşi din audienţă nu au fost prea încântaţi de el, semn că pelicula va încinge spiritele. O sursă citată de The Sun a declarat că "Sacha are de gând să şocheze de această dată. Personajele au fost special create pentru a provoca controverse în rândul anumitor categorii sociale, iar Isus este unul dintre aceste personaje".
"Nu ar fi pentru prima oară când Sascha se aruncă în apă fierbinte, dar, de data aceasta apa ar putea fi clocotită deoarece religia nu este un domeniu bun de luat în râs", a mai spus sursa citată.
Borat trailer

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close