Antena 3 CNN Show Showbiz Biletele la concertul Def Leppard şi Whitesnake au fost puse în vânzare

Biletele la concertul Def Leppard şi Whitesnake au fost puse în vânzare

Biletele la concertul Def Leppard şi Whitesnake au fost puse în vânzare
27 Mar 2008   •   22:41

Biletele pentru concertele trupelor Deff Leppard şi Whitesnake, care vor avea loc pe data de 8 iulie, la Bucureşti, în parcarea B a complexului Romexpo, au preţuri între 55 şi 250 de lei. Potrivit organizatorilor, biletele au fost puse în vânzare joi, în reţeaua de magazine Diverta şi online, pe site-urile www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile pentru fiecare categorie diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă. Astfel, în zona A, preţul unui bilet este de 75 de lei, în zona B, de 55 de lei, la tribuna a doua de 195 de lei, îar în tribuna VIP de 250 de lei.

În deschiderea evenimentului va concerta trupa Iris. Evenimentul organizat la Romexpo face parte din turneul european ?The Good and The Bad?, pe care cele două formaţii britanice îl pregătesc împreună anul acesta.

Deff Leppard este o trupă de rock britanică, care a debutat la Sheffield, în 1977. Trupa a devenit cunoscută datorită albumelor ?Pyromania? şi ?Hysteria?. Muzica pe care o compune este un amestec de hard rock şi elemente heavy metal, fiind asociată cu mişcarea glam metal a anilor '80. În prezent, trupa este formată din Joe Elliott la voce, clapă şi chitară, Phil Collen la chitară şi backing vocals, Vivian Campbell la chitară şi backing vocals, Rick Savage la bas, clape şi backing vocals şi Rick Allen la tobe şi backing vocals.

Whitesnake este o trupă hard rock, care a fost fondată în 1977 de David Coverdale, fost membru al formaţiei Deep Purple. A avut activitate în anii '80. În prezent, membri formaţiei sunt: David Coverdale, la voce, Doug Aldrich la chitară, Reb Beach la chitară, Uriah Duffy la bas, Timothz Drury la Clape şi Chris Fraizer la tobe. De-a lungul timpului, prin trupă au mai trecut muzicieni precum Steve Vai, John Sykes, Ian Paice, Peter Solley, Bert Tuggle, Tommy Aldridge, Neil Murray, Vivian Campbell şi Adrian Vandenberg. Whitesnake a mai avut un concert la Bucureşti în urmă cu mai bine de zece ani, la Sala Palatului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close