Antena 3 CNN Show Showbiz Bilete "suvenir" pentru concertul Deep Purple

Bilete "suvenir" pentru concertul Deep Purple

Bilete "suvenir" pentru concertul Deep Purple
01 Oct 2007   •   10:55

Fanii trupei Deep Purple, care va concerta pe 31 octombrie la Bucureşti, vor putea cumpăra bilete “suvenir” ca amintire a evenimentului, acestea fiind tipărite în ediţie limitată, sub forma siglei formaţiei, informează organizatorii. Biletele “suvenir” vor putea fi cumpărate începând de marţi, la preţul de 15 lei, acestea neasigurând însă intrarea la concertul care va avea loc pe 31 octombrie, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti. Biletele pentru spectacol au preţurile începând cu 38 de lei, până la 238 de lei, pentru locurile din tribuna I, central. Concertul Deep Purple de la Bucureşti face parte din turneul mondial “The Rapture of the Deep”, care promovează albumul cu acelaşi nume. Prima parte a turneului a debutat în SUA, în luna iulie a acestui an.

Concertul din România va deschide cea de-a doua parte a turneului, care se va desfăşura în Europa, urmând ca pe 1 noiembrie trupa să concerteze la Sofia, în Bulgaria, iar pe 3 noiembrie la Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie la Split, Croaţia, iar pe 6, la Budapesta, Ungaria.

Deep Purple, fondată sub numele de Roundabout în 1968, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii '70 şi este cunoscută mai ales pentru hiturile “Smoke on the Water” şi “Child in Time”. Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului.

Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă, în prezent trupa este formată din Ian Gillan - voce, Steve Morse - chitară, Roger Glover - bas şi Ian Paice - baterie, alături de Don Airey – claviaturi.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close