Antena 3 CNN Show Showbiz Autograful Nadiei Comăneci, de milioane

Autograful Nadiei Comăneci, de milioane

Autograful Nadiei Comăneci, de milioane
04 Feb 2007   •   12:49

Un şofer american vrea să se îmbogăţească de pe urma Nadiei Comăneci. El şi-a scos la licitaţie, pe eBay, permisul de conducere pe care are un autograf de la fosta gimnastă. Preţul de pornire pentru semnătura Nadiei: un milion de dolari. Zeiţa de la Montreal s-a semnat pe permisul americanului acum opt ani. Bărbatul îşi dă seama că suma cerută de el pe eBay e exorbitantă, dar spune că e justificată.

Pe lângă un autograf valoros de la o campioană, e vorba şi de un document personalizat, cu nume, fotografie şi date de identificare. Americanul a făcut cerere specială la poliţie ca să poată păstra permisul după ce i-a expirat. Acum vrea să scape de sărăcie cu ajutorul Nadiei Comăneci. Singura problemă ar fi că lumea nu s-a prea înghesuit pe site ca să-i liciteze documentul cu autograf. În plus, anunţul de pe eBay expiră peste două zile.

Nu e prima dată când cineva vrea să obţină bani frumoşi de pe urma gimnastei. Acum doi ani, Emil Sorescu, nepotul scriitorului, a vrut să vândă costumul purtat de Nadia la Olimpiada de la Montreal. A cerut pe el 10 mii de euro. Nu i-a obţinut, pentru că avea nevoie de certificat de autenticitate şi de acordul campioanei.

Observator

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close