Antena 3 CNN Show Showbiz Audierea preliminară a medicului Conrad Murray va avea loc pe 14 iunie

Audierea preliminară a medicului Conrad Murray va avea loc pe 14 iunie

Audierea preliminară a medicului Conrad Murray va avea loc pe 14 iunie
06 Apr 2010   •   23:14

Judecătorul desemnat de oficiali să se ocupe de cazul decesului lui Michael Jackson a decis ca audierea preliminară a medicului Conrad Murray să aibă loc în 14 iunie. Medicul personal al lui Michael Jackson este suspectat de uciderea involuntară a cântăreţului. Numeroşi fani ai megastarului s-au adunat în faţa curţii de judecată şi au cerut să se facă dreptate în acest caz.

La tribunal au venit şi câţiva dintre membrii familiei Jackson, printre care tatăl megastarului, Joe Jackson şi Janet, sora lui Michael.

Procesul doctorului Conrad Murray se anunţă însă a fi unul de durată. În cadrul audierilor de pe 14 iunie, judecătorul va hotărî dacă doctorului Conrad Murray îi va fi anulată licenţa de practicare a medicinei sau nu şi dacă există suficiente dovezi pentru un proces penal în acest caz.

Pe data de 8 februarie, medicul Conrad Murray a fost acuzat de omor prin imprudenţă în cazul decesului megastarului. Apărarea va susţine însă la audierile din iunie că Michael Jackson şi-a injectat singur medicamentele care i-au fost fatale.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Conrad Murray proces michael jackson
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close