Antena 3 CNN Show Showbiz Au ales viaţa: Botezatu, Mitoşeru şi Lavric, despre gândurile de sinucidere pe care le-au avut (VIDEO)

Au ales viaţa: Botezatu, Mitoşeru şi Lavric, despre gândurile de sinucidere pe care le-au avut (VIDEO)

Au ales viaţa: Botezatu, Mitoşeru şi Lavric, despre gândurile de sinucidere pe care le-au avut (VIDEO)
16 Iul 2010   •   09:07

Cătălin Botezatu, Mihai Mitoşeru şi Laura Lavric. Toţi trei au trecut prin momente grele, când s-au gândit să-şi încheie socotelile cu viaţa. Ei, însă, au găsit puterea să meargă mai departe.

În urmă cu câţiva ani, Cătălin Botezatu a suferit o decepţie în dragoste care l-a dus în pragul disperării.

"Am spus că nu mai contează nimic, am lăsat maşina pe marginea prăpastiei, scoasă din viteză şi am stat aşa o oră. Mi-am forţat destinul. N-am căzut", povesteşte creatorul de modă, citat de Gândul.

În opinia lui Cătălin Botezatu, oamenii ajung în situaţia de a-şi lua viaţa din cauza unor eşecuri financiare sau sentimentale, cheia este să găseşti în tine resurse să mergi mai departe.

Mihai Mitoşeru a trecut, acum mulţi ani, printr-o tragedie, în urma căreia a pierdut femeia iubită cu care urma să se căsătorească.

"Un an de zile nu ştiam nici cum mă cheamă. Pierdusem fiinţa alături de care am trăit zece ani şi cu care trebuia să mă căsătoresc şi, într-un moment, am gândit că vreau să mor", povesteşte Mitoşeru citat de sursa precizată.

Mitoşeru spune că, în acele momente, trebuie să accepţi că viaţa nu e corectă şi să faci haz de necaz. Mai mărturiseşte că are, şi acum, crize de anxietate, dar merge la psihiatru şi ia medicamente pentru a trece peste.

Cântăreaţa Laura Lavric a primit o puternică lovitură de la viaţă.

"Eu am avut încredere în ăla cu care am trăit 20 de ani, la divorţ n-am vrut să fac partaj şi atunci el mi-a luat munca mea toată şi munca băiatului meu. Am plâns şi am zis: Ia, acum iau eu un pumn de pastile şi se termină totul!", spune Lavric.

A realizat, însă, că viaţa e un dar minunat. Cântăreaţa spune că, în asemenea momente, trebuie să ai pe cineva alături, să ai încredere in Dumnezeu.



Antena 3


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close