Antena 3 CNN Show Showbiz Arnold Schwarzenegger a primit cadou de ziua sa un muzeu, din partea austriecilor

Arnold Schwarzenegger a primit cadou de ziua sa un muzeu, din partea austriecilor

Arnold Schwarzenegger a primit cadou de ziua sa un muzeu, din partea austriecilor
Foto: Videonews
01 Aug 2011   •   11:01

În America are parte numai de scandaluri, iar în ţara de origine, Austria, este privit ca un rege. De ziua lui, Arnold Schwarzenegger a primit cadou de la austriecii din localitatea sa natală un muzeu care i-a fost dedicat. Fostul guvernator a rămas însă în California, unde este în plin proces de divorţ.

Casa în care a copilărit Terminatorul, situată în satul Thal, de lângă Graz, a fost transformată în muzeu. Multe exponate amintesc de primii ani de viaţă ai actorului-guvernator.

Pentru că n-a putut fi prezent la inaugurare, Schwarzenegger a transmis un mesaj video.

Muzeul dezvăluie publicului perioada în care Arnold lupta pentru titlul de Mister Univers, la culturism. Există însă şi o secţiune despre cariera sa hollywoodiană, dar şi despre cea de guvernator al Californiei. Celebrul Terminator nu putea lipsi dintre exponate.

La mii de kilometri de Austria, Arnold a fost singur în dimineaţa zilei în care a împlinit 64 de ani. A făcut o plimbare cu bicicleta prin Santa Monica. Ulterior, s-a întâlnit cu soţia şi copiii şi au ieşit în oraş. El este în proces de divorţ, după ce s-a aflat că a avut o relaţie extraconjugală cu menajera, din care a rezultat un copil.

 



×
Subiecte în articol: muzeu actor
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close