Antena 3 CNN Show Showbiz Arenele Romane, neîncăpătoare pentru fanii Black Eyed Peas

Arenele Romane, neîncăpătoare pentru fanii Black Eyed Peas

Arenele Romane, neîncăpătoare pentru fanii Black Eyed Peas
16 Sep 2007   •   18:54

Trupa Black Eyed Peas a oferit un super-concert, la Bucureşti. Arenele Romane s-au dovedit a fi neîncăpătoare, pentru cei aproape 7.000 de fani entuziasmaţi. Aceştia s-au bucurat, din plin, de dansul provocator al solistei, dar şi de hiturile celei mai în vogă trupe americane. Seara început energic cu un recital al trupei Simplu. Timp de jumătate de oră, românii s-au încălzit în aşteptarea celor de la, Black Eyed Peas.

Arenele Romane au intrat în delir când pe scenă şi-au făcut apariţia Fergie, Will.I.Am, Taboo şi Apl.de.Ap. Îmbrăcaţi în stilul caracteristic şi dansând din toate încheieturile, cei patru americani i-au cucerit pe români de la prima melodie. Chiar dacă unii nu ştiau prea multe despre formaţia care cânta pe scenă, s-au bucurat de showul oferit de Fergie.

Black Eyed Peas nu au părăsit scena, însă, fără să le promită românilor că vor reveni. Iar Will.I.Am a mărturisit că româncele sunt cele mai frumoase femei de pe planetă. De la Bucureşti, trupa hip-hop a plecat în zori la Budapesta, unde va concerta în această seară.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close