Antena 3 CNN Show Showbiz Anna Nicole Smith a fost înmormântată

Anna Nicole Smith a fost înmormântată

Anna Nicole Smith a fost înmormântată
02 Mar 2007   •   22:55

La trei săptămâni de la moarte, Anna Nicole Smith a fost înmormântată vineri în Bahamas, alături de fiul ei. Anne a fost îngropată într-o rochie roz, de gală, creată special pentru această oaczie. Rudele şi prietenii au vrut astfel să păstreze imaginea strălucitoare şi extravagantă pe care o afişa vedeta în timpul vieţii. Sute de oameni au ieşit pe străzi în oraşul Nassau, din Bahamas, ca să o conducă pe starletă, pe ultimul drum. Au participat la funeralii actori, demnitari locali, dar şi Danyely, fiica de cinci luni a Annei Nicole Smith.

Mai multe posturi de televiziune au transmis înmormântarea în direct. Apropiaţii vedetei au pregătit o ceremonie funerară fastuoasă, care să umbrească toate controversele iscate de moartea prematură a femeii. Fosta starletă Playboi a încetat din viaţă pe 8 februarie, la 39 de ani. Cauza morţii nu a fost încă stabilită, iar scandalurile s-au ţinut lanţ după dispariţia vedetei.

Mama şi fostul iubit al Annei au dus o luptă acerbă în instanţă, pentru dreptul de înmormântare. După un proces de trei săptămâni, un judecător din Florida a dat verdictul: Anne Nicole Smith va fi înhumată în Bahamas, alături de fiul ei, mort la 20 de ani.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close