Antena 3 CNN Show Showbiz Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au făcut scandal, din nou. Antrenorul a chemat Poliția

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au făcut scandal, din nou. Antrenorul a chemat Poliția

Cearta a început în Snagov, de la un skijet

prodan reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt din nou în scandal. Antrenorul a chemat Poliția la fața locului
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2024   •   20:41

Antrenorul susține că mai multe bunuri i-au dispărut, printre care şi un skijet, pe care l-a găsit la o persoană din comuna Gruiu. Impresara declară că este vorba despre bunuri aflate în coproprietate, având în vedere că încă nu a fost pronunţat divorţul, iar skijet-ul a fost adus acolo la reparat.

„Nu este nimic furat. Este skijet-ul familiei, a venit la reparat”, susţine impresara, miercuri, după ce Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere pentru furt şi a chemat Poliţia.

Ferrari-ul şi barca ar fi fost, de fapt, mutate şi nu sunt dispărute, spunea, recent, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că face circ şi „pune Poliția pe drum aiurea”. 

„Nu înțeleg de ce”, a spus ea, miercuri, într-un live pe Instagram.

„Îmi pare bine că am făcut acest live să rămână și să înțeleagă toată lumea despre ce este vorba şi cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină şi să îşi vadă copilul acasă”, a mai spus Anamaria.

„Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit să îl ia și să îl vândă și pe ăsta”, acuză Anamaria Prodan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Ce spune Poliţia

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat.

În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului.

 

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close