Antena 3 CNN Show Showbiz After Forever cântă la Festivalul Artmania

After Forever cântă la Festivalul Artmania

After Forever cântă la Festivalul Artmania
18 Mai 2007   •   08:34

Artmania a anunţat pentru festivalul din acest an apariţia formaţiei olandeze After Forever şi un moment de excepţie oferit de britanicii de la Anathema, Vincent şi Daniel Cavanagh, împreună cu fostul lor coleg de formaţie, Duncan Patterson. Cei trei vor oferi fanilor un concert unplugged într-o locaţie specială, Cetatea Cisnădioara de lângă Sibiu. Pentru acest spectacol unic fundaţia Artmania va pune în vânzare cele 100 de bilete la preţul de 65 lei.

Trupa After Forever are şapte ani de activitate şi cinci albume înregistrate până acum. Iar organizatorii sunt convinşi că grupul olandez va urca pe scena de la Sibiu, la Artmania Festival 2007, pentru a oferi un spectacol pe care publicul român nu îl va uita prea curând.

La ediţia din acest an a Festivalului Artmania vor mai concerta Altar, Celelalte Cuvinte, Haggard şi Anathema (Marea Britanie), Cargo, cu un recital special, Tarot, The Gathering, My Dying Bride şi Within Temptation (Olanda), Luna Amară, Viţa de Vie, After Forever şi în încheiere Iris.

Citiţi articolul complet în Jurnalul Naţional

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close