Antena 3 CNN Show Showbiz Adio Mandinga! Trupa s-a destramat - Ce s-a intamplat

Adio Mandinga! Trupa s-a destramat - Ce s-a intamplat

elena-de-la-mandinga-schimbare-radicala-dupa-ce-a-intrat-pe-mana-iuliei-albu-a-renuntat-la-hainele-vulgare.jpg
14 Mar 2016   •   13:12

Dupa 10 ani in care au cunoscut succesul, cei de la Mandinga se despart de solista Elena Ionescu. Cea care a fost vocea formatiei in ultimul deceniu a decis ca este momentul pentru o cariera solo. Anuntul l-a facut chiar artista pe pagina sa de Facebook.

"Un nou drum, un nou inceput. Sufletul meu merge mai departe, daruind prin pasiune si munca, toata dragostea mea pentru muzica! Va iubesc oameni frumosi! Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.", se scrie pe pagina de Facebook a Elenei.

”A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic.”, spune Elena Ionescu.

In locul ei va veni o alta tanara talentata pe nume Barbara. Ea are 27 de ani si a participat la "Vocea Spaniei", acolo unde e reusit sa impresioneze.

×
Subiecte în articol: trupa showbiz cariera artista
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close