Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani

Actorul Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani

Actorul Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani
27 Feb 2010   •   10:48

Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani, după ce fiica lui, Jane Carrey, în vârstă de 22 de ani, a dat naştere unui băieţel, vineri, potrivit purtătorului de cuvânt al cunoscutului actor de comedie american.

Jackson Riley Santana este numele băieţelului născut de Jane, care este cântăreaţă. Soţul ei, Alex Santana, de asemenea muzician, este cunoscut sub numele de scenă Nitro, şi activează în cadrul formaţiei rock Blood Money, potrivit accesshollywood.com.

"Sunt extrem de emoţionat. Jane va fi o mamă grozavă", declara în vara anului trecut Jim Carrey.

Jane Carrey este fiica lui Jim Carrey din prima lui căsătorie, cu Melissa Carrey. Cei doi au divorţat în 1995, după o căsătorie care a durat aproape zece ani. Fiica lui Carrey, solistă în trupa rock Jane Carrey Band, este foarte apropiată de tatăl ei. Ea apare adeseori alături de tatăl său şi de actuala iubită a acestuia, actriţa Jenny McCarthy, la diverse gale de caritate.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, după rolurile principale din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu".


Antena3.ro



×
Subiecte în articol: actor comedie baietel muzician
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close