Antena 3 CNN Show Showbiz A început numărătoarea inversă. Kylie Minogue a sosit în România (VIDEO)

A început numărătoarea inversă. Kylie Minogue a sosit în România (VIDEO)

A început numărătoarea inversă. Kylie Minogue a sosit în România <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Mai 2008   •   11:08

A început numărătoarea inversă, până la concertul cântăreţei Kylie Minogue, de la Bucureşti. Diva a sosit în România în cursul după-amiezii de sâmbătă cu o aeronavă care a aterizat pe aeroportul Băneasa. Seara, Kylie va concerta pe stadionul Cotroceni, unde va cânta pentru 20.000 de spectatori. Spectacolul de la Bucureşti face parte din Turneul Kylie 2008 început în Franţa.

URMĂRIŢI IMAGINI DE LA SOSIREA DIVEI PE AEROPORTUL BĂNEASAKylie are în România zeci de mii de fani care fredonează şi acum cu plăcere melodia ei de debut, ?Locomotion?. Cu o carieră muzicală începută în 1987, artista a lansat hit după hit. Kylie a reuşit să îşi asocieze numele cu celebrităţi ale muzicii, precum Nick Cave, Robbie Williams şi Bono. Dragostea pentru muzică şi respectul faţă de public au ajutat-o în momentele cele mai dificile. În timpul turneului din 2005, Kylie a fost diagnosticată cu cancer la sân.

KYLIE MINOGUE, O CARIERĂ ÎNCEPUTĂ ÎN ANII '80



Acesta a fost momentul în care a vrut să renunţe. A revenit însă pe scenă în 2007, reluându-şi turneul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Lumea a aplaudat-o pentru curajul şi voinţa de care a dat dovadă. După aproape doi ani de tratamente, Kylie era gata să urce din nou pe scenă. Acela a fost şi momentul în care logodnicul său, actorul Oliver Martinez a decis să pună capăt relaţiei cu frumoasa australiancă declarând că o va susţine mereu. În 2008, la aproape 40 de ani, Kylie pare mai în formă ca niciodată. A învins boala, şi-a reluat relaţia cu Oliver Martinez şi vine să cucerească publicul din România.

Antena 3

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close