Antena 3 CNN Show Alimentul din frigider după care Shakira și-a dat seama că Pique o înșală

Alimentul din frigider după care Shakira și-a dat seama că Pique o înșală

Shakira „și-a dat seama” că iubitul ei, Gerard Pique, o înșală, după ce a găsit în frigider un simplu aliment, când s-a întors dintr-o călătorie.

Alimentul din frigider după care Shakira și-a dat seama că Pique o înșală
Alimentul din frigider după care Shakira și-a dat seama că Pique o înșală
de Laura Dinu    |    19 Ian 2023   •   11:27

Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, și Pique, în vârstă de 35 de ani, s-au despărțit vara trecută și au fost implicați recent într-o discuție grea, care se crede că se datorează relației fotbalistului de la Barcelona cu Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Noul cuplu este împreună din octombrie, anul trecut.  

Se zvonește că Gerard și Clara și-au început relația înainte de încheierea căsătoriei lui cu Shakira și, încă de când cei doi și-au anunțat despărțirea, au circulat zvonuri despre presupusa infidelitate a lui Pique. 

Însăși Shakira a făcut aluzie la presupusul adulter în muzica ei și, mai recent, în videoclipul ei pentru melodia ”Te Felicito”. 

Potrivit mai multor posturi de știri sud-americane, înainte de desăpărțire, Shakira s-ar fi întors acasă, după o călătorie, și a găsit în frigider un borcan gol de gem, în ciuda faptului că nici Pique și nici copiii ei nu mâncau așa ceva. 

ShowNews Today, citat de mirror.co.uk, scrie că era puțin probabil ca dulceața să fi fost consumată de Pique, deoarece se pare că acestuia nu-i place acest aliment, așa că ea a dedus că el o „înșală”. 

Shakira și Gerard și-au încheiat relația în mai anul trecut, după 11 ani, iar Shakira plănuia să se mute luna aceasta cu cei doi copii ai cuplului la Miami, departe de fostul ei partener. 

Cu toate acestea, din cauza faptului că tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, este internat în Barcelona, mutarea a fost amânată.   

 

 

×
Subiecte în articol: shakira
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close