Antena 3 CNN Show Un nou scandal cu Florin Salam: Ar fi luat 20.000 de euro ca să cânte la o nuntă și a plecat în toiul ei

Un nou scandal cu Florin Salam: Ar fi luat 20.000 de euro ca să cânte la o nuntă și a plecat în toiul ei

Manelistul a mai lăsat o serie de nuntaşi cu ochii în soare

florin salam
Florin Salam este implicat într-un nou scandal. Ar fi luat 20.000 de euro ca să cânte la o nuntă și nu s-a mai prezentat
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2024   •   15:28

Manelistul Florin Salam se confruntă cu acuzații grave după ce ar fi primit 20.000 de euro pentru a cânta la o nuntă în Târgu Jiu, dar a dispărut fără a-și onora toate obligațiile.

Potrivit organizatorilor nunții, după ce a cântat la eveniment pe timpul zilei, Florin Salam nu s-a mai prezentat seara la restaurant pentru a-și continua programul și nici nu a mai răspuns la telefon.

Organizatorii, furioși și dezamăgiți, au anunțat că vor depune plângere la poliție și au amenințat, într-o postare pe rețelele de socializare, că se vor răzbuna.

„L-am plătit pe Florin Salam să îmi cânte și acasă și la restaurant. Mi-a cântat acasă și la restaurant, a fugit și n-a mai vrut să vină. Mă duc la Poliție, la Capitală, la București, îi fac denunț. Altceva n-am ce să-i fac,” a declarat organizatorul nunții.

×
Subiecte în articol: Florin Salam nunta Târgu Jiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Conservator britanic, pe marginea abisului. Trei scenarii pentru alegeri
x close