Antena 3 CNN Show Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Apariție surpriză la înmormântarea artistei

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Apariție surpriză la înmormântarea artistei

Vineri, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Regretata artistă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic. Zeci de oameni prezenți la slujbă, care au îndrăgit-o pe regretata artistă, și-au luat rămas bun de la ea și au aplaudat-o pentru ultima dată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   15:36

Prietenii, cunoștințele și apropiații Ronei Hartner, printre care fiica, mama, fratele și sora ei au condus-o pe ultimul drum pe regretata artistă. 

Printre cei care au venit la înmormântare se numără și primul soț al artistei, dansatorul argentinian Rocco Sedano, cel care a făcut-o mamă.

Din păcate, niciunul dintre cei doi soți pe care i-a avut Rona Hartner nu au ajutat-o în perioada grea în care s-a luptat cu cancerul, dar acum, tatăl fetiței sale a venit să fie alături de ea, pentru ultima dată. 

Citește și: Drama prin care a trecut Rona Hartner. Artista a încercat de trei ori îşi ia viaţa: ”O persoană m-a salvat”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste Cornelia Catanga, a venit și el să fie alături de Rona Hartner, pentru ultima dată. 

”Un munte de talent, un munte de energie. O femeie care găsea liniște sufletească când stăteai cu ea de vorbă, o mare artistă. Rona a fost un om de o sensibilitate aparte, cu un suflet fenomenal. Dumnezeu să o odihnească și să o pună alături de cele mai mari personalități ale lumii muzicale”, a declarat Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste Cornelia Catanga.

Reamintim că pe data de 30 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, Rona Hartner s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artista se afla internată într-un spital din Franța, după ce starea de sănătate a cântăreței se degradase și doar medicamentele îi mai alinau suferința.

×
Subiecte în articol: Rona Hartner înmormânare
Citește mai multe din Show
» Vezi toate știrile din Show
Cele mai noi știri
Parteneri
x close