Antena 3 CNN Show "Power Couple România”. Când începe și în ce zile se va difuza show-ul de la Antena 1 | Cuplurile vor trece prin mari provocări

"Power Couple România”. Când începe și în ce zile se va difuza show-ul de la Antena 1 | Cuplurile vor trece prin mari provocări

În curând, la Antena 1, nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen "Power Couple România - La bine și la greu”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   23:50

Power Couple România – La bine şi la greu este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dani Oțil se alătură în calitate de prezentator al show-ului.

"Power Couple România – La bine și la greu”, show-ul prezentat la Antena 1 de Dani Oțil, începe pe 5 februarie 2024.

Citește și: Oana Matache şi Radu Siffredi la Power Couple România: "Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple"

Emisiunea va fi difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30. 9 relații celebre, 6 săptămâni de concurs, 18 probe spectaculoase și un premiu ce poate ajunge la 50.000 de euro – acestea sunt coordonatele show-ului fenomen care redefinește relația de cuplu la Antena 1.

Cuplurile care participă la Power Couple România 2024

Sora Deliei, Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele 9 perechi care vor trece prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor. 
 

×
Subiecte în articol: Power Couple România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close