Antena 3 CNN Show Max va difuza CNN International începând de joi

Max va difuza CNN International începând de joi

max si cnn
Începând de joi, 29 august, Max va difuza CNN International. FOTO: CNN
de B.C.    |    29 Aug 2024   •   07:00

Max, platforma de streaming a Warner Bros. Discovery, a anunțat că începând de joi, 29 august, va oferi abonaților din 22 de țări europene știri 24/7 odată cu lansarea CNN International.

Reprezentanţii Warner Bros. Discovery au anunţat că începând cu data de 29 august, platforma de streaming video Max va oferi abonaţilor din 22 de ţări europene, printre care Spania, țările nordice, Belgia, Olanda și cele din Europa Centrală și de Est un canal de ştiri live 24/7.

Pentru cei interesaţi de subiect, CNN International va acoperi în detaliu cursa pentru Casă Albă din Statele Unite ale Americii, cea dintre fostul președinte Donald Trump și vicepreședintele Kamala Harris. Deşi vor vedea multă politică americană, abonaţii Max din România vor mai putea găsi pe CNN International știri internaționale, cât şi o varietate de programe despre afaceri, călătorii, tehnologie și stil de viață din întreaga lume.

Acest eveniment are loc după lansarea CNN International pe Max în Franța și Polonia din iunie. Max este disponibil în 65 de țări și teritorii la nivel global din SUA, America Latină, Caraibe și Europa. Max va ajunge și în alte țări cheie din Asia de Sud-Est în acest an.

Despre Max

Max reunește tot ce iubești de la Max - inclusiv conținut de la Warner Bros., Cartoon Network și Universul DC -, evenimente sportive live și producții de la canale populare precum Discovery, TLC și HGTV. Pe lângă noi funcționalități, precum personalizarea optimizată și opțiunile de căutare îmbunătățite, beneficiezi de o colecție extinsă recent, care include producții true crime, documentare și reality, programe culinare, pentru casă și familie. Completează toate acestea cu evenimente sportive live de neratat și ai într-adevăr atât de multe de văzut pentru fiecare stare de spirit!

 
 

×
Subiecte în articol: CNN International stiri Max
Citește mai multe din Show
» Vezi toate știrile din Show
Cele mai noi știri
Parteneri
x close