Antena 3 CNN Show Gigi Becali, reacţie fabuloasă, după ce FCSB a câştigat titlul: "M-au sunat de la Liverpool"

Gigi Becali, reacţie fabuloasă, după ce FCSB a câştigat titlul: "M-au sunat de la Liverpool"

Gigi Becali, în extaz după ce FCSB a câştigat campionatul! Latifundiarul din Pipera a declarat ironic că a fost sunat să îi ia locul celebrului antrenor Jurgen Klopp la Liverpool ca răspuns al criticilor că se bagă peste tehnicienii de la echipă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2024   •   09:07

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut declaraţii, după ce Steaua a câştigat titlul, şi a spus ironic că urmează să plece în Anglia pentru a negocia cu Liverpool, care are nevoie de antrenor după ce Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea.

Becali a făcut, de asemenea, un apel către autorităţi pentru soluţionarea conflictului pe marca Steaua.

”Treaba e că mâine plec la Liverpool, mă duc să negociez în locul lui Klopp. 

Fii, mă, băiat deştept, fă un lucru ca să iei 6-7% în plus procente, ca să se vadă că faci lucruri bune pentru ţară. E un lucru minor, dar îl fac, că e un lucru pe care îl vor omenii. Vă fac pofta. Vă fac plăcerea. Pentru ce?

Sau fă un lucru aşa... Ca să nu existe discuţii. Scoate marca aia de Steaua. Băi, nu puteţi promova? Hotărâre de Guvern. Scoate-o la vânzare. Punct. Nu trebuie să facă mare lucru. Doar trebuie să o scoată la vânzare să o valorifice şi o cumpără cineva sau eu sau oricine şi gata, am terminat bâlciul. S-a terminat, gata cu scandalul”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB
Citește mai multe din Show
» Vezi toate știrile din Show
Cele mai noi știri
Parteneri
x close