Antena 3 CNN Show Emily Burghelea, implicată într-un accident grav. Influencerul a intrat frontal într-un TIR, în timp ce se afla în vacanță

Emily Burghelea, implicată într-un accident grav. Influencerul a intrat frontal într-un TIR, în timp ce se afla în vacanță

emily burghelea
Emily Burghelea, implicată într-un grav accident de circulație. Sursă foto: Instagram / Emily Burghelea
de Laura Dinu    |    02 Iul 2024   •   11:04

Clipe pe groază pentru Emily Burghelea. Influencerița a suferit un grav accident de mașină în timp ce se afla în vacanță, în Mauritius. 

Aceasta a povestit fanilor, într-o postare pe Instagram, cum taxiul în care se afla a fost lovit frontal într-un TIR și că doar Dumnezeu a ajutat-o să scape cu viață.

”Am intrat frontal într-un TIR.

Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu...

Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR, care a apărut din senin, parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar „Where is my son”. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat...”, a scris Emily Burghelea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Emily Burghelea influencer accident
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Tricolorii s-au întors acasă. Au fost primiți ca niște eroi, de sute de fani
x close