Antena 3 CNN Show Dani Mocanu, luat în vizor de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: "Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine"

Dani Mocanu, luat în vizor de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: "Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine"

Cunoscutul manelist Dani Mocanu a dezvăluit suma surprinzătoare pe care a obţinut-o din TikTok, în timp ce era arestat la domiciliu. Acesta a reuşit să facă 600.000 de dolari din live-urile de pe TikTok. ANAF-ul a intrat însă pe fir şi i-a luat tot.

Dani Mocanu, luat în vizor de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: "Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine"
Dani Mocanu, luat în vizor de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari cu live-uri de pe TikTok: "Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine"
de Mia Lungu    |    29 Mai 2024   •   11:45

Manelistul Dani Mocanu a dezvăluit câți bani a câștigat din TikTok. Sumele mari au atras atenția ANAF-ului, care a intrat pe fir și i-a luat banii.

"În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3.000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni.

Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine. Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare. S-au făcut bani.

Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non stop. Intram de regulă după ora 23:00", a mărturisit Dani Mocanu, în cadrul unui podcast.

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu TikTok ANAF
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Plafonarea preţurilor la polițele RCA a fost prelungită de Guvern
x close