Nina Hariton a primit, în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite, trei cuțite de aur, devenind prima femeie din istoria emisiunii care a reușit această performanță.
Concurenta are 31 de ani și lucrează ca agent imobiliar în Paris, însă a visat mereu să ajungă în fața celor trei chefi.
"Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit concurenta.
În cadrul competiției de gătit, Nina a ales să prepare un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats, iar gustul s-a dovedit a fi pe placul chefilor.
Citește și: Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, cuvântul secret care i-a ajutat să câştige America Express
Femeia a mărturisit că a urmat, în Paris, cursuri de gătit și chiar a lucrat într-un restaurant care îi aparține chefului John Carlino, într-o braserie a unui hotel de cinci stele.
"Ai acest parcurs gastronomic de invidiat, pe care mulți bucătari l-ar invidiat, dar cu toate astea ești agent imobiliar”, a zis Florin Dumitrescu.
Cu cine a ales să meargă mai departe
La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat, pe rând, cloșurile și au arătat că au oferit trei cuțite.
Primul care i-a oferit concurentei cuțitul de aur a fost Scărlătescu, fiind urmat apoi de Dumitrescu.
"Dacă Bontea îmi dă cuțitul de aur, mă duc la el în echipă!”, a fost replica neașteptată a concurentei.
La fel ca ceilalți chefi, Sorin Bontea i-a oferit concurentei trofeul mult dorit, fiind vizibil încântat de faptul că și-a găsit un cuțit de aur pentru sezonul 11 al emisiunii, potrivit a1.ro.