Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: sare, piper, 4-5 căței de usturoi, piper boabe, aproximativ 300 ml de vin roșu sec, foi de dafin, puțină apă, ulei de măsline, o sfeclă și jumătate, o țelină, 4 morcovi, păstârnac, cimbru și miere.
Pentru a prepara rețeta, se condimentează pulpa de miel cu sare și piper, se așază într-o tavă și se unge cu ulei de măsline.
Ulterior, se adaugă usturoi, piper boabe, vin roșu sec, foi de dafin și puțină apă în tavă.
Pentru a obține o crustă frumoasă, se ungem pulpa cu ulei de măsline.
Citește și: Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"
Separat, se condimentează legumele cu sare, piper măcinat și cimbru, se amestecă cu miere și ulei de măsline și se pun într-o altă tavă.
Mai apoi adăugăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline și miere.
Tava cu legume se pune la cuptor împreună cu cea cu miel și se coc timp de cel puțin o oră, la 160-170 grade Celsius.