Antena 3 CNN Show Ce cadouri au ales bărbaţii de 8 martie

Ce cadouri au ales bărbaţii de 8 martie

Ce cadouri au ales bărbaţii de 8 martie
Foto: Video News
08 Mar 2011   •   23:37

Cu o floare nu se face neapărat primăvară. Cu un parfum sau cu un inel cu diamante, domnii pot merge la sigur însă, de 8 martie. E drept, şi bugetul trebuie să fie în ton cu pretenţiile.

8 martie e ziua în care toţi bărbaţii se întreabă acelaşi lucru. Ce-şi doresc femeile – o floare, un inel, un parfum sau lenjerie sexy? Bărbaţii ştiu că niciodată nu pot să dea greş cu un buchet de flori, dar parfumurile cu arome de lux le-au scos din buzunare câteva sute de lei celor galanţi.

Cu diamant, cu perle sau din aur alb. Şi bijutierii şi-au frecat palmele gândindu-se la ziua de 8 martie. Şi n-au dat greş. Au avut vânzări record, fie că bijuteriile au fost cu dimante, perle sau din aur alb.

Un comerciant de bijuterii spune că cel mai scump cadou pe care l-a vândut a fost de 60.000 de lei. De ziua femeii, bărbaţii în general preferă inelele.

La seara de 8 martie s-au gândit şi comercianţii de lenjerie intimă. Între 100 şi 300 de lei trebuie să plătească cel care vrea să-şi surprindă iubita cu un cadou incitant.
 

×
Subiecte în articol: 8 martie cadouri flori bijuterii bani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close