Antena 3 CNN Show Fiul Andreei Esca, Aris Eram, a semnat cu Antena 1. Emisiunea pe care o prezintă

Fiul Andreei Esca, Aris Eram, a semnat cu Antena 1. Emisiunea pe care o prezintă

Aris Eram, a cărui popularitate a crescut odată cu participarea la America Express 2023, a semnat un contract cu Antena 1. De acum, fanii săi și telespectatorii îl vor putea vedea pe micile ecrane.

aris eram
Fiul Andreei Esca, Aris Eram a semnat cu Antena 1. Emisiunea pe care o va prezenta
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   11:20

Aris Eram, fiul renumitei prezentatoare Andreea Esca și al omului de afaceri Alexandre Eram, a semnat recent un contract cu postul de televiziune Antena 1. Tânărul s-a alăturat echipei emisiunii Super Neatza și și-a făcut debutul în matinal duminică dimineață.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Aris Eram.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aris Eram a câștigat popularitate după ce a participat alături de sora sa, Alexia Eram, la show-ul America Express. Această experiență i-a adus nu doar notorietate, ci și simpatia telespectatorilor, fiind remarcat pentru personalitatea sa carismatică și spiritul său de aventură.

Succesul său în cadrul America Express i-a deschis porțile către o carieră în televiziune, unde va putea să-și demonstreze abilitățile și să își atragă noi fani în emisiunea Super Neatza.

Duminică dimineață, telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pe Aris în noul său rol și să descopere o altă latură a fiului Andreei Esca. Sora sa, Alexia, l-a însoțit la prima emisiune, arătându-și sprijinul și emoțiile pentru fratele ei.

"Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a declarat Alexia.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close