Antena 3 CNN Show Adele, anunţ neaşteptat pentru fani. Artista va lua o pauză prelungită: „Nu am niciun plan pentru muzică nouă"

Adele, anunţ neaşteptat pentru fani. Artista va lua o pauză prelungită: „Nu am niciun plan pentru muzică nouă"

Adele - getty
Cântareaţa Adele. Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2024   •   07:00

Cântăreaţa Adele a anunțat că intenţionează să se retragă din lumina reflectoarelor după încheierea seriei de concerte din München. 

„Rezervorul meu este destul de gol în acest moment”, a spus ea într-un interviu recent difuzat de postul german ZDF. „Nu am deloc planuri pentru muzică nouă.”

Adele a acordat interviul înainte de un turneu cu 10 spectacole în München. Ea intenționează să se retragă din lumina reflectoarelor după încheierea seriei de concerte.

„Vreau o pauză mare după aceasta și cred că vreau să fac alte lucruri creative, doar pentru o perioadă,” a spus ea pentru publicație.

Adele a vorbit, de asemenea, despre cum se simte în calitate de celebritate.

„Nu-mi place să fiu faimoasă,” a spus ea. „Îmi place că pot să fac muzică tot timpul.”

Adele s-a retras din scena muzicală și în trecut pentru a-și reface creativitatea. Albumul ei de debut, „19,” a fost lansat în 2008, în timp ce următorul, aclamatul „21,” a apărut trei ani mai târziu.

A durat alți patru ani până când al treilea său album de studio, „25,” a fost lansat în 2015. Al patrulea, „30,” a apărut în 2021.

„Cariera mea nu este viața mea,” a declarat ea pentru Rolling Stone în 2015. „Este hobby-ul meu.”

×
Subiecte în articol: Adele
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close