Antena 3 CNN RO 3.0 Ilie Ciuclea, Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor: "Există o fabrică de hârtie și în România"

Ilie Ciuclea, Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor: "Există o fabrică de hârtie și în România"

Ilie Ionel Ciuclea, președintele Asociației Române pentru Managementul Deșeurilor, a fost prezent la conferința RO 3.0 "Lideri pentru viitor – sustenabilitate, viziune, inovație".

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   15:45

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul, a organizat, în cadrul proiectului RO 3.0, conferinţa naţională "Lideri pentru viitor – sustenabilitate, viziune, inovație".

Liderii din diverse domenii s-au reunit pentru a explora modalități inovatoare de a promova sustenabilitatea și de a aborda provocările actuale legate de mediu, economie și societate.

Printre invitații prezenți la conferință s-a numărat și Ilie Ionel Ciuclea, președinte Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor.

"Referitor la forța de muncă, în compania noastră avem deja 520 de nepalezi cu care lucrăm și mă doare sufletul că nu putem să plătim aceste salarii românilor noștri, dar nu avem ce să facem. 

Chiar dacă elaborăm acte normative, avem întotdeauna un partener care este reprezentat de populație, însemnând "deținătorul de deșeuri". 

Este la libera apreciere a cetățeanului dacă înțelege să aibă loc prima separare, pentru că nu există sancțiune. Din acest motiv, obiectivele puse în legislație nu se pot realiza. 

Ar trebui să fim chemați mai des și întrebați despre ce se întâmplă în legislație.

Există o fabrică de hârtie și în România, eu o numesc "industria hârtiilor", de pe urma căreia se câștigă foarte mulți bani.

Oamenii care câștigă acești bani se numesc consultanți, care nu au, de multe ori, nicio legătură cu realitatea", a spus Ilie Ionel Ciuclea, președinte Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor.

×
Subiecte în articol: Ilie Ionel Ciuclea conferinta RO 3.0
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, transmisă live de Antena 3 CNN
x close