Antena 3 CNN Război în Israel El este Ronen Engel, romanul ostatic ucis de teroristii din Gaza. Era paramedic şi trăia pentru a salva vieţi

El este Ronen Engel, romanul ostatic ucis de teroristii din Gaza. Era paramedic şi trăia pentru a salva vieţi

Ronen Engel, românul paramedic care trăia pentru a salva vieți, a fost ucis de teroriștii din Gaza după ce a fost prins ostatic.

de Ioana Mircea    |    03 Dec 2023   •   21:58

Ronen Engel a trecut prin clipe greu de imaginat. Bărbatul cu dublă cetățenie, română și israeliană a murit ucis de Hamas după ce și-a văzut soția și copiii eliberați din ghearele teroriștilor.

Acesta a fost răpit de Hamas din kibbuțul Nir Oz împreună cu soţia şi două dintre fiicele lor. În ultimele mesaje pe care le-au trimis rudelor, au spus că se ascund în casă. Soţia lui Ronen era la telefon cu sora ei când teroriştii au dat buzna peste ei. 

Citește și: Soția românului răpit din Israel, la Antena 3 CNN: "Inima mea este frântă. Copiii spun că le este dor de el"

Ronen, care era paramedic și lupta pentru viețile altora, suferea de diabet şi avea nevoie de insulină. Nimeni nu ştie dacă a avut acces la tratament.

Fetele sale și soția lui au fost eliberate săptămâna trecută într-un schimb de ostatici, însă ieri familia a fost anunţată că Ronen a murit. Alţi şase ostatici israelieni deținuți de Hamas au fost uciși în captivitate.

×
Subiecte în articol: Război în Israel ostatic
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close