Antena 3 CNN Război în Israel El este unul dintre liderii Hamas. Amenințări grave la adresa Israelului: "O să doborâm granițele și o să le scoatem inima din piept"

El este unul dintre liderii Hamas. Amenințări grave la adresa Israelului: "O să doborâm granițele și o să le scoatem inima din piept"

Armata israeliană a publicat imagini cu unul dintre liderii Hamas. Una dintre cele mai crude şi violente organizaţii teroriste din lume.

de Ştefan Petrică    |    17 Oct 2023   •   12:23

Yahya Sinwar este liderul organizației teroriste din Gaza, un criminal și un terorist căutat de autoritățile israeliene.

Hamas este una dintre cele mai crude și violente organizații teroriste din lume.

Această perspectivă asupra lumii aduce cu ea refuzul de a recunoaște dreptul Statului Israel de a exista ca independent și suveran, desfășurarea unui jihad ​​împotriva sa și opoziția totală față de orice acord care ar recunoaște dreptul Israelului de a exista.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sinwar se opune cu înverșunare relațiilor diplomatice cu Israel.

"Oamenii noștri vor ataca toate comunitățile odată. O să doborâm granițele și o să le scoatem inima din piept", a spus liderul organizației.

Citește și: Bogdan Chirieac, despre atacurile teroriștilor Hamas în Israel: "Este un alt tip de război. Catastrofa umanitară este înspăimântătoare"

Pentru el, genocidul este singura soluție

Ideologia lui, ideologia Hamas, reflectă intenții radicaliste ale ISIS și Al-Qaeda.

Hamas a măcelărit mii de oameni nevinovați, Sinwar a fost denumit Măcelarul din Khan Younis.

"Fiecare dintre ei să ia un cuțit și să-i înjunghie, să ia o mașină și să-i calce sau să arunce un cocktail Molotov", a mai spus liderul.

Sinwar a fost creierul mai multor atacuri teroriste, inclusiv uciderea a doi israelieni și patru palestinieni în 1988.

Arată aceeași cruzime și pentru cei pe care spune că-i protejează - civilii din Gaza.

Israelul îl consideră pe Yayha Sinwar un dușman direct al Israelului și organizația lui teroristă, Hamas este o amenințare pentru întreaga lume.

×
Subiecte în articol: Război în Israel Hamas lider Hamas Gaza
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close