Antena 3 CNN Politică ?Ziua Câmpului?, mai importantă pentru 25 de deputaţi din comisia de agricultură decât lucrările de plen

?Ziua Câmpului?, mai importantă pentru 25 de deputaţi din comisia de agricultură decât lucrările de plen

?Ziua Câmpului?, mai importantă pentru 25 de deputaţi din comisia de agricultură decât lucrările de plen
01 Iun 2010   •   17:07

Două microbuze ale Camerei, ioc combustibil pe banii acestui for, o sărbătoare ce merită celebrată "Ziua Câmpului". Este reţeta propusă de democrat-liberalul baleriu Tabără şi îmbrăţişată de de 25 de cei deputaţi ai Comisiei de agricultură, în dauna lucrărilor de plen. De dragul lor, conducerea Camerei a mutat şedinţa de plen pentru ziua de astăzi, ca respectivii să se poată deplasa miercuri, în Insula Mare a Brăilei, acolo unde vor celebra "Ziua Câmpului".

"Dacă v-aţi uitat pe ordinea de zi suplimentară, mai apare o propunere din partea domnului Tabără, care în ziua de miercuri, 2 iunie, solicită să lipsească 25 de deputaţi care să meargă la Ziua Câmpului în Insula Mare a Brăilei. Asta înseamnă că nu se poate face vot final miercuri", a atras liberalul Eugen Nicolăescu atenţia colegilor, conform stenogramei de şedinţă a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Conducerea Camerei a aprobat totuşi deplasarea acestor deputaţi în Insula Mare a Brăilei, punându-le la dispoziţie două microbuze, nu însă şi combustibilul necesar, care va trebui suportat din propriile buzunare.

În ceea ce priveşte votul final rezervat plenului de miercuri, conducerea Camerei a decis ca programul iniţial să fie mutat pentru ziua de astăzi.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close