Antena 3 CNN Politică Votul politicienilor. Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat la urne

Votul politicienilor. Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat la urne

<font color=red>Votul politicienilor.</font> Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat la urne
01 Iun 2008   •   08:20

Dorinţa de a impresiona prin conştiinciozitate civică i-a scos din casă pe mai marii din poltiică încă de la primele ore ale dimineţii. Astfel, candidatul PNL la primăria Capitalei, Ludovic Orban, şi-a făcut apariţia la urne la scurt timp după deschiderea sesiunii de vot. Orban şi-a exprimat opţiunile electorale la Şcoala generală nr. 17, din Bucureşti. Matinal la aceste alegeri a fost şi Cristian Diaconescu, candidatul PSD la fotoliul de primar al Capitalei. Acesta a votat la Şcoala Generală 73, spunând că după episodul de la urne, îşi va petrece ziua îndemnând oamenii să voteze.

LUDOVIC ORBAN A VOTAT LA ŞCOALA GENERALĂ NR 17

CRISTIAN DIACONESCU A VOTAT LA ŞCOALA GENERALĂ NR 73 La orele 8.30, Sorin Oprescu, candidatul independent la primăria Bucureştiului, a sosit la Şcoala generală nr.17, tot pentru a-şi exprima opţiunea electorală. Acesta a votat pe liste suplimentare şi a declarat că votul său a fost "unul independent, liberal şi social".

SORIN OPRESCU ŞI-A EXPRIMAT OPŢIUNEA ELECTORALĂ LA ŞCOALA GENERALĂ NR 17

Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat la urne, în jurul orelor 9 şi 30 de minute, însoţit de prima doamnă şi de fiica cea mică, Elena. Familia Băsescu a votat la Colegiul Economic "A.D. Xenopol". Şeful statului a spus că, după vot, se va duce la cumpărături.

TRAIAN BĂSESCU ŞI FAMILIA AU VOTAT LA LICEUL "A.D. XENOPOL"

La scurt timp, şi candidatul PD-L la Capitală, Vasile Blaga, şi-a făcut apariţia la Colegiul Naţional "I.L. Caragiale". Acesta a declarat că votat persoane care au soluţii pentru Bucureşti şi cp e sigur că va intra în turul doi.

VASILE BLAGA E SIGUR CĂ VA INTRA ÎN TURUL DOI


Puţin după orele 10, a venit la vot şi fostul premier Adrian Năstase, împreună cu soţia, spunând că a ales "un Bucureşti mai curat, şi la propriu, şi la figurat". Familia Năstase a votat la Liceul "Jean Monet" din Capitală, acolo unde sunt aşteptaţi şi Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

ADRIAN ŞI DANA NĂSTASE AU VOTAT LA LICEUL "JEAN MONET"

La grupul Şcolar nr 5 s-a prezentat şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, în jurul orelor 10.30. Acesta a votat cu cartea de alegător.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU A VOTAT LA GRUPUL ŞCOLAR NR 5

În jurul orei 11, la Liceul "Jean Monet" şi-a făcut apariţia şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, care spune că a votat pentru a scăpa de guvernarea de dreapta. Soţia sa, Mihaela Geoană, l-a însoţit.

Tot la Jean Monet au votat şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, împreună cu soţia sa, Nina. Iliescu a declarat ziariştilor că a votat pentru "a scăpa de debandada politică din prezent". Soţia sa, Nina, nu şi-a comentat votul, spunând că, dacă ar face-o, jurnaliştii "ar mânca-o în ziare".

ION ŞI NINA ILIESCU, DECLARAŢII LA SECŢIA DE VOTARE



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close