Antena 3 CNN Politică Vosganian: scena politică e dezechilibrată

Vosganian: scena politică e dezechilibrată

Vosganian: scena politică e dezechilibrată
09 Sep 2007   •   18:09

Un bilanţ al guvernării poate fi făcut în orice moment, a afirmat duminică, la Iaşi, Varujan Vosganian, ministrul Economiei şi Finanţelor. Cu aceeaşi ocazie, Vosganian a anunţat că marţi va fi prezentat în guvern un raport despre nivelul de trai în România, raport realizat de Banca Mondială şi ONU. Nici viaţa politică din România nu a scăpat de remarcile vicepreşedintelui liberal, iar unele dintre ele au fost chiar spumoase.

Ministrul Economiei şi Finanţelor spune că sărăcia severă în rândul pensionarilor va fi eliminată până în 2009. În opinia ministrului liberal, în acest moment scena politică românească este dezechilibrată. ?Dacă luăm de bune toate partidele care se anunţă de dreapta, putem ajunge în situaţia în care 25% din partide sunt pe stânga, iar 75% - pe dreapta. Ceea ce este cu totul nenatural?.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, Vosganian s-a arătat convins că există partide care o vor vota fără rezerve. Vicepreşedintele liberal a mai spus că PNL nu negociază şi nu a mandatat pe nimeni să negocieze voturile parlamentarilor.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close