Antena 3 CNN Politică Videanu: Refuzul lui Antonescu de a-l sprijini pe Băsescu în turul doi, eroare de politician tânăr

Videanu: Refuzul lui Antonescu de a-l sprijini pe Băsescu în turul doi, eroare de politician tânăr

Videanu: Refuzul lui Antonescu de a-l sprijini pe Băsescu în turul doi, eroare de politician tânăr
23 Noi 2009   •   16:27

Declaraţia lui Crin Antonescu despre refuzul de a-l susţine pe Traian Băsescu în turul II este o eroare a unui politician tânăr, a declarat luni, prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, care a apreciat că "Brătianu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea că Iliescu a pus basca pe capul liberalilor". Videanu i-a atras atenţia liderului liberal că nimeni nu are voturile românilor în buzunar şi nu ar trebui să creadă că românii nu ştiu să facă alegeri şi să voteze cum doresc.
"Suntem convinşi că nimeni, dar absolut nimeni nu are voturile în buzunar, ale românilor. Dincolo de îndemnul pe care liderii pot să îl dea românilor de a vota un candidat sau altul, românii ştie exact ceea ce au de făcut şi în opinia mea vor alege un candidat ce are are puterea şi forţa să modernizeze România", a spus Videanu.
Videanu a calificat poziţia exprimată astăzi de Antonescu drept o eroare politică a unui politician tânăr, care crede că poate negocia voturile românilor.
"Eu cred că este o eroare politică, a unui politician tânăr de altfel, să creadă că poate negocia votul românilor, românii ştiu exact ce au de votat iar declaraţia domnului Crin Antonescu cred că face parte din resortul erorilor politice", a mai spus Videanu, precizând că cei care au votat cu Crin Antonescu nu s-au pus neapărat în slujba unui om ci a unei idei.
"Nu credem că adevăratul electorat liberal va vota Marian Vanghelie, Ion Iliescu sau tot ce vreţi dumneavoastră", a mai spus Videanu.
El a mai apreciat că "Brătianu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea că Iliescu a pus basca pe capul liberalilor".
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că este exclusă orice alianţă între el şi Traian Băsescu, subliniind că nu îl va susţine pe acesta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, întrucât un nou mandat de şef al statului pentru acesta este "cel mai rău lucru pentru valorile democraţiei".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close