Antena 3 CNN Politică Videanu: Îmi asum eşecul alegerilor alături de Vasile Blaga

Videanu: Îmi asum eşecul alegerilor alături de Vasile Blaga

Videanu: Îmi asum eşecul alegerilor alături de Vasile Blaga
17 Iun 2008   •   12:09

Prim vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu a susţinut o conferinţă de presă, la sediul partidului, pe tema alegerilor locale din iunie şi majoritatea în Consiliul General al Capitalei. Videanu a declarat că PD-L s-a înţeles cu PNG pentru formarea unei majorităţi la Consiliul General al Capitalei. Fiecare partid va propune câte un viceprimar.

În ceea ce priveşte alegerile locale, Videanu spune că îşi asumă eşecul alături de candidatul PD-L pentru Bucureşti, Vasile Blaga.

Primarul Capitalei, încă în exerciţiu, spune că pierderea suferită de partidul său în alegeri nu i se poate atribui lui Traian Băsescu, ci lipsei de comunicare cu electoratul. "El a plecat de la Bucureşti în 2004", a declarat Videanu.

Videanu a trecut în revistă şi principalele realizări şi proiecte din timpul mandatului său, concluzionând cu bugetul pe anul 2008, care a fost cu 260% mai mare decât cel din 260%.

"Îl invităm pe Sorin Oprescu să colaboreze cu noi pentru binele Capitalei", a declarat actualul primar.

Videanu îşi atribuie şi viitoarele succese de la Capitală, pentru că "proiectele viitoare vor fi continuarea proiectelor începute de mine".



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close