Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Teodor Meleşcanu va fi consilier prezidenţial

Victor Ponta: Teodor Meleşcanu va fi consilier prezidenţial

ponta.jpg
04 Noi 2014   •   16:51

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu, fost candidat la Preşedinţie, va ocupa în echipa sa de la Cotroceni funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

„Pot să vă anunţ azi faptul că am vorbit cu domnul Teodor Meleşcanu şi domnia sa va face parte din echipa mea prezidenţială, ca şi consilier pentru probleme de securitate naţională, adică în locul ocupat acum de domnul Fota cred, pentru că mă bazez pe experienţa domniei sale şi am nevoie de oameni cu experienţă la Cotroceni”, a anunţat Victor Ponta. Teodor Meleşcanu şi-a anunţat susţinerea pentru Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Referitor la funcţia de prim-ministru, Victor Ponta a declarat că "pentru aceasta este nevoie de susţinerea coaliţiei de guvernare şi această coaliţie va fi formată, până la finalul anului 2016 cel puţin, din PSD, UNPC, PC, UDMR şi Partidul Liberal.”

„Ceea ce pot să vă anunţ este faptul că, în acest moment, este că putem să punem bazele unei stabilităţi de care România are nevoie. Adică nu o mai luăm de la capăt cu bătălia între preşedinte, primul ministru şi Parlament, nu o luăm de la capăt cu blocaje”, a mai spus Ponta”.

„Vă pot garanta este că, oricare ar fi persoana susţinută de coaliţia de guvernare, eu, ca preşedinte al României, o voi sprijini, voi lucra pentru binele României”, a adăugat premierul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Teodor Meleşcanu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close