Antena 3 CNN Politică Evoluția lui Victor Ponta în sondaje, după demisia de la Palatul Victoria

Evoluția lui Victor Ponta în sondaje, după demisia de la Palatul Victoria

336395.jpg
Foto: Agerpres
02 Dec 2015   •   17:55

După ce un politician din PSD s-a lăudat în presa locală cu o creștere spectaculoasă a lui Victor Ponta în sondaje, în urma demisiei de la Palatul Victoria, dcnews.ro a solicitat opiniile sociologilor Marius Pieleanu și Alfred Bulai în legătură cu evoluția fostului premier în sondaje.

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a susținut că fostul premier Victor Ponta a crescut 12% în sondaje după ce și-a dat demisia.

"Este pentru prima dată când un politician demisionează dintr-o funcție publică și, mai apoi, se bucură de o asemenea creștere în sondaje, la capitolul preferința electoratului", a declarat senatorul într-o conferință de presă, potrivit presei locale.

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, pentru dcnews.ro, că nu a măsurat ce s-a întâmplat cu fost premier Victor Ponta, după demisie. El a opinat, totuși, că "e posibil să fi crescut pentru că a recăpătat simpatie".

Alfred Bulai atrage atenția că fostul premier "și-a dat demisia într-un context favorabil lui" și susține că există posibilitatea ca Victor Ponta să fi crescut în sondaje.
Continuarea pe dcnews.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close