Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu

Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu

Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu
Foto: Facebook/ Victor Ponta
20 Noi 2013   •   20:19
Victor Ponta a precizat, miercuri seară, referindu-se la convorbirile sale cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, că el a vorbit la telefon, luni, despre "comisia mare", iar liderul liberal a înţeles că era vorba cu cea de la Senat.

"Haideţi să lămurim două lucruri, unul pe formă şi unul pe fond: eu am vorbit cu domnul Antonescu la telefon luni. Era, de altfel, şi domnul Daniel Constantin cu mine. Am discutat despre comisii de anchetă. Astăzi ne-am lămurit că eu am vorbit despre comisia mare, domnul preşedinte Antonescu a înţeles că era vorba cu cea de la Senat, cu care e de acord şi de altfel PNL a şi votat pentru. Deci asta e pe formă, ca să spun aşa", a spus premierul, citat de Mediafax.

Ponta a adăugat că a fost vorba despre o neînţelegere.

"Bun. A fost o neînţelegere. Dacă ieri ne vedeam la Parlament, la angajarea răspunderii, în mod sigur nu mai apărea această neînţelegere. Nu a putut să ajungă domnul Antonescu, e bine că ne-am lămurit azi", a spus Ponta.

Premierul a anunţat, marţi, că PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, el invocând o discuţie telefonică avută cu liderul PNL Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat că ar fi fost sunat de premier marţi şi ar fi discutat despre subiectul comisiei de anchetă privind "cazul Călăraşi".


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close